Spiga

NetChart – сервіси веб-аналітики

NetChart – сервіси веб-аналітики

NetChart - це сервіс інтернет-аналітики, що збирає інформацію про поводження користувачів Інтернету, малює демографічний портрет аудиторії будь-якого сайту й робить висновки про його рекламні можливості, з метою підвищити ефективність роботи всіх учасників рекламного ринку в Інтернеті.

Саме цим визначається вибір user-centrіc методології дослідження, що кращим чином дозволяє вирішити поставлені перед Нетчартом практичні завдання. На Нетчарті - багато статистики. Наприклад, ви можете оцінити аудиторію будь-якого сайту рунета за демографічними показниками.

Аналізуючи дані, які акумулюються користувальницькими додатками, установленими на комп'ютерах десятків тисяч респондентів, Нетчарт збирає інформацію про демографічні характеристики респондентів і будує портрет аудиторії кожного сайту з точністю, недоступною для існуючих sіte-centrіc систем.

З таким же високим ступенем точності технологія Нетчарт дозволяє провести порівняльний аналіз конкурентів (конкурентна розвідка) усередині певного сегмента ринку, наприклад оцінку популярності різних соціальних мереж, або відстежити динаміку популярності того або іншого ресурсу на певному тимчасовому відрізку.

Як це працює. Користувач, заповнивши анкету про себе, установлює на своєму комп'ютері тулбар або користувальницький додаток - тобто щось, що відправляє інформацію про його переходи в базу netchart.ru. Вся інформація сортується, і виводиться в зручному для вас виді. На жаль плагин можна встановити тільки під Іnternet Explorer.

Схожі сайти: Alexa.com й Quantcast.com, SemRush

0 коммент.:

Дописати коментар