Spiga

Зустріч твіттерян у Львові 4

10 квітня 2010 у ресторані Cafe-Cafe м. Львів відбулася зустріч четверта зустріч твіттерян де зібралось більше 50 учасників з різних міст. Програма LvivTwEvwent #4 була дуже насиченою.
  • Екскурсія по історичному Львову
  • Квест з кам’яними птахами
  • 140 хвилин слави
  • Конкурс кращих малюнків
  • Конкурс Твіршів
Ми з дружиною прийняли участь в екскурсії так, як дружина була вперше у Львові, було надзвичайно пізнавально. Виявляється Львів ніколи не був українським містом, а скоріше багатонаціональним торговим центром, змішано величезна кількість релігійних гілок та конфесій на фоні безперервних балів, карнавалів та воєн.
Квест з кам’яними птахами зайняв 70% нашого відпочинку. Безперервний дощ, холод, поганий інтернет, та труднощі з отриманням нових завдань, словом ми зупинились на 7 завдання з 10. Проте наші старання були винагороджені різними подарунками. Кружка від folk.in.ua ручка від blox.ua різні знижки на хостинги та домени від nic.ua та маса інших знижок від львівських закладів та студій. Тільки не знаю куди то все дівати.
На обід ми зходили у «Гасову Лямпу» де я дізнався що по видобутку нафти на межі ХІХ-ХХ століття Україна займала 3 місце після Росії та Америки. Крім того відвідали кав’ярню «Прага» яка вразила нас не тільки кавою а й чудовим оформленням, прекрасні ковані предмети інтер’єру, зручні крісла, мяке освітлення, віденська кава. Все було дивовижно і так по-львівськи, як ми собі уявляли.
На 140 хвилин слави я презентував свій посібник «Як просувати товари та послуги в Інтернеті», три з яких організатори вручать трійці найактивніших учасників твітевенту. Серед інших виступів найбільше сподобався показ браузерів @blogoreader з @alnozima
Подяки
Велика подяка організаторам @Taras та @mr.petruccio @s_tamada за ту роботу, яку ви робите. Ви молодці!
Також команді Зеник (@Rostyslav, @kuzni_com_ua, @masterpie, @Ola_bilo, @by_tavoта іншим) за боротьбу з дощом та кам’яними птахами ))

2 коммент.:

  Unknown

11 квітня 2010 р. о 12:56

Дякую за позитивний відгук :)

  Роман

12 квітня 2010 р. о 01:09

Завжди люблю читати відгуки про події - особливо коли на них був. П.С.: 3 з 5 посилань на твіттерян команди Зеник - нот фаунд.

Дописати коментар