Spiga

Інтернет-маркетинг та просування в YouTube. YouTube Insight – інструмент веб-аналізу

Чи замислювалися ви які відео відображається у веб-пошукових результатах? Як зробити так щоб відео отримали сотні тисяч до мільйонів переглядів на YouTube? Хто дивиться мої відео? Для оптимізації відео контенту є корисний інструмент, який називають YouTube Insight, яким ви можете оптимізувати відео для реальних результатів у бізнесі.

YouTube Insight є зручним інструментом веб-аналітики, який відображає статистику YouTube Videos. За допомогою Insight ви відкриєте для себе такі статистичні дані:

  • скільки переглядів відео має у конкретні періоди часу,
  • демографічні і географічні дані
  • як люди знаходять відео (веб-пошук, пошук YouTube і т.д. ...)

Хоча дані's Insight не завжди є 100% точним (YouTube заявляє про це, коли ви працюєте з ним) - набір функцій і можливостей аналітики буде зростати

Цей інструмент разом з парою порад з оптимізації вашого відео дійсно може просунути ваше відео YouTube.

Початок роботи з відео в оптимізації:

Завантаження та заохочення відео контенту може керувати нижній рядок результатів у бізнесі. Збільшення відвідуваності сайту та популярності бренду можуть бути досягнуті з YouTube та інших веб-сайтів. Відео контент відображається в Google і інших пошукових системах все більше і більше по результатах пошуку на різні запити. Чим більше ви аналізуєте дані з YouTube Insight, тим кращі ключові маркетингові дослідження і дані зворотного зв'язку можуть бути отримані. Чим більше ви оптимізуєте ваше відео, тим кращі результати і якісніші дані ви побачите. То як же почати?

Відкриття і оптимізація вашого облікового запису і каналу YouTube

Почніть з створення облікового запису YouTube. Вам необхідно просто ввести ім'я, адресу, пароль, поштовий індекс / місце розташування, дату народження і стать. Ці останні три параметри є важливим внеском у YouTube Insight. Майте ці прості поради на увазі:

Account Name: Зробіть ім'я вашої компанії або логін якомога ближче до вашого доменного імені. Наприклад, якщо назва вашої компанії Network Systems International, Inc, заведіть ім'я рахунку щось на зразок NetworkSystems і ви опинитеся в топі, як URL YouTube www.youtube.com / користувач / networksystems.

Profile Information: Заповніть стільки в своєму профілі інформації, скільки це можливо. Ви навіть можете отримати певне задоволення від цього. Ви можете включити в профіль інформацію (хобі та інтереси) деякі ключові слова, опис місії та напрямків вашої компанії. Найголовніше, включити посилання на ваш сайт в поле веб-сайту. Глядачам, яких зацікавило вивчати ваші відео далі, перейдуть на ваш сайт, щоб подивитися, що у вас там. Раптом ви вносите новий контент на ваш сайт!

Upload video content: профіль YouTube і рекламна кампанія буде настільки успішною, на вхід відео контенту, наскільки добре оптимізований зміст. Якщо ваше відео неякісне і ви не витрачаєте час на його просування, швидше за все вони не будуть популярні, так що, ви не отримаєте безліч коментарів, які, у свою чергу направлять ваше розуміння у вибірці даних і не підкинуть нові маркетингові ідеї. Щоб збільшити кількість переглядів ваших відео, почніть з гарного змісту, та оптимізуйте профіль і відео.

Кілька порад щодо оптимізації відео:

Оптимізація ім'я відео файлу.

Наприклад, якщо відео, збережені на жорсткому диску в VideoXYZ123, перейменувати своє відео на щось описове багате ключовими словами. Так, наприклад якщо назвати відео yak_optymizuvaty_video_Youtube і відповідно переглянути статистику wordstat.yandex.ua. Це дозволить домогтися максимальної динаміки. Відео буде підхоплене павуками пошукових машин. Все більше і більше, Google та інші пошукові системи будуть містити в собі ім'я файлу в алгоритмах ранжирування. Так, що ваші відео проти інших відео, можуть працювати краще і краще у пошуковому трафіку.

Оптимізація назви вашого відео - Кожне відео буде мати назву на YouTube, так що використовуйте ключові слова, які ви хочете, щоб це відео можна було б знайти в пошуку.

Оптимізація тегів. Під час оформлення завантаженого відео обов'язково заповнити теги у відповідності з описовими ключовими словами вашого відео контенту. Подумайте, так як думає ваша цільова аудиторія, щоб захопити більше пошуків, окремі ключові слова і ключові фрази - використовуйте різні комбінації і спробуйте різні написання. Теги мають важливе значення, оскільки це допоможе вашому відео, яке буде відображатися частіше поряд з іншими відео з подібним змістом і збільшить кількість коментарів на YouTube.

Співставте ваші відео з вашим брендом. Важливо ідентифікувати ваш відео контент з вашим брендом за допомогою логотипу або графіки ви можете накласти назву компанії або доменне ім’я у вашому відео. У деяких випадках це може бути зроблено огидними способами, тому не допускайте "ушкодженню" повідомлення або корисності відео. Ви також можете надати певний обсяг відео-контенту, який не містить торгових марок, хай він живе і дихає в сирому вигляді.

Мережа ваших профілів та відео.

Ключове слово для пошуку схожих за змістом на YouTube і взаємодія з тими, хто завантажив його і прокоментував. Як ви взаємодієте?

  • Відповідаєте на коментарі Ваших відео-матеріалів. Максимізація трафіку за допомогою коментарів. Замість того, коментуючи в тексті весь час POST A VIDEO RESPONSE. Відповідь на відео і дозволяє публікувати ваше відео в розділі коментарів іншими користувачами відео в розділі коментарів. Для цього використовуйте відео, яке переглядають разом із Вашим, схоже змістом. Спробуйте відправити свою відео-відповідь на найпопулярніші відео (з 10к або навіть сотні тисяч переглядів) на YouTube в вашому секторі контенту; ймовірність того, що ви отримаєте більше трафіку з цих популярних розділів та коментарі.
  • Прокоментувати інші подібні відео, а потім запросити / додати Людину, яка завантажуваля це відео, щоб була вашим другом. Також, якщо є інші глядачі, які прокоментували відео, йти на їх сторінки, щоб дізнатися, якщо вони мають аналогічний зміст вашої предметної області.

Якщо це так, можливо, вони теж були б зацікавлені в контенті, ви можете додати їх як.

Якщо хто-небудь із коментаторів на відео, дав йому великий палець вгору - запросити їх теж.

Якщо вони погодяться, не забудьте повернути комплімент, якщо ви бачите профіль, який становить інтерес у вашій предметної області.

Відео статистика та дані маркетингової інформації, дослідження.

Як тільки ви ознайомились із розміщенням та оптимізацією відео ви можете починати аналіз в Insight. Подумайте про YouTube Insight як Google Analytics для відео.

Ви можете отримати доступ до YouTube Insight на сторінці профілю під > Performance Data & Сервіс> YouTube Insight. Також на цій сторінці ви побачите основні показники.

  • Views: кілкість переглядів вашого відео:
  • Popularity: міра вашого відео-рейтингу в порівнянні з іншими відео в аналогічній категорії.
  • Discovery: Як глядачі знайшли ваше відео.
  • Related: Інші відео в YouTube. Після того як програло відео, YouTube показує ваші як пов'язані між собою.
  • YouTube Search: Пошук за ключовими словами на YouTube.
  • Embedded Player: кідбкість вставок ваших відео на веб-сайтах (крім YouTube).
  • Google Search: Пошук за ключовими словами на веб-пошуку Google. Для цього відео, наприклад, YouTube Insight представлено більше 25 комбінацій ключових слів, для яких моє відео було знайдено в пошуку Google. Це дуже цікаві і корисні дані для дослідження ключових слів і реоптимізації тегів на цей та інший відео контент.

YouTube Insight зазначає, що одне відео з цього профілю показано на 6 позиції на 1 сторінці в веб-пошуку Google по ключовим словом " BMW S50 Motor ". Це продуктивна оптимізація ключових слів і проникнення результат пошуку:

Географічні показники: крім США, неабияку кількість переглядів прийшли із Сполученого Королівства, Франції та Польщі. Дійсно маркетинг вашого вмісту в цих країнах може бути корисним для вас у майбутньому. По спаданню, ви можете переглянути окремі регіони і держави всередині країни.

Демографічні показники: Для даного відео, 40% переглядів у віці від 35-45. 88% переглядів чоловіків. Для ранньої стадії бізнесу це може допомогти визначити, хто є ключовим ринком:

Вкрай важливо, щоб підприємства брали участь у відео-оптимізації для досягнення, результатів пошуку і брендингу. Відео не збирається йти і є одним з найпотужніших серед зв'язку в сьогоднішній день, і вік. За допомогою відео ви можете досягти збільшення вашого бренду за допомогою пошуку за ключовими словами і соціальних мереж.

Для інтернет-маркетолога - вимірювання результатів відео YouTube Insight є гідним інструментом, щоб додати в комплект Analytics. І хоча вона має потребу деяких доопрацювань, це, безумовно, може пролити світло на ефективність відео і навіть розширити можливості користувачів новими ключовими словами, демографічну та географічну інформацію для ваших продуктів і послуг.

Джерело: Video Optimization and Analytics: A closer look at YouTube Insight Jake Matthews

0 коммент.:

Дописати коментар